Een spiegel is niet transparant Bart Somers.

Een spiegel is niet transparant Bart Somers. Ik weet het. Het is tricky…
Na de constructieve wijkbabbels heb je de Mechelaar meer informatie beloofd ivm het Plopsaqua dossier. Al wat je echter doorstuurde is de informatie die publiek beschikbaar is op de website van de Vlaamse Overheid, en die we zelf al gepubliceerd hebben gisteren.

Hierbij nogmaals enkele simpele vragen:

1. Op welke basis wil de Stad Mechelen het pretpark zo graag op de terreinen van Technopolis? En waarom zijn andere pistes voor andere locaties in Mechelen verlaten? Als de relatie met je schoonbroer hier geen invloed heeft, Bart Somers, waarom wil je dan zelf zo graag dat pretpark hier?

2. Als de Vlaamse Overheid een onderzoek doet naar de haalbaarheid op vlak van mobiliteit, met welke informatie van Mechelen doen ze dit dan? Wat wordt de capaciteit van het pretpark? Hoeveel auto’s verwachten jullie? Hoeveel parking? Wat zijn de invalswegen? Greet Geypen

3. Als de Vlaamse Overheid een onderzoek doet naar het milieueffect, met welke informatie van Mechelen doen ze dit dan? Dit terrein ligt vol beemden, natuurlijke waterreservoirs, en dan stroomt de wei vaak nog onder water, omdat bij eerdere werken al een paar beken worden toegelegd. Wat gaat er gebeuren als dit betonneerd gaat worden voor een parking? Als de bomen en de dieren je niks kunnen schelen, Kristof Calvo Groen, dan mischien wel de kelders van de omwonenden?

Geef een reactie